Wie ben ik

Mijn naam is: Anita Keesman
Mijn drijfveer is: Mensen inspireren en weer in hun eigen kracht zetten.

_dsc0630Ik heb ruim 30 jaar ervaring in verschillende functies binnen de hulpverlening. Sinds 2007 heb ik mijn eigen coachpraktijk.
Naast de HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik de post HBO Coaching voor Professionals en de post HBO Bedrijfsmaatschappelijk werk met goed resultaat afgesloten. Door het volgen van cursussen, workshops en het lezen van vakliteratuur, blijf ik mij op de hoogte houden en ontwikkelen.

Zo heb ik onder andere de masterclass Systemisch Coachen, de Mindfulness training voor Professionals en de workshop Provocatief Coachen gevolgd.

Verder maak ik deel uit van een intervisiegroep via de School voor Coaching en van een groep Almeerse coaches. Hier worden regelmatig allerlei methodieken besproken en geoefend.

Een aantal keer heb ik deelgenomen aan een Stilteweek en ik heb de laatste 250 km van Santiago de Compostella gelopen. Prachtige ervaringen die mij veel nieuwe inzichten hebben gebracht, die ik in mijn werk als Coach meeneem.