Reacties

Voor mijn opleiding bij ACC heb ik supervisie gehad bij Anita in een groep met 3 medestudenten. Hier heb ik veel van geleerd en ik kan iedereen Anita  aanbevelen. Als ik doorga voor mijn niveau 2 hoop ik mijn supervisie weer bij Anita te krijgen.

Guus

De enthousiaste aanpak van Anita werkt motiverend om echt aan de slag te gaan met mijn veranderingsproces. Ik heb nu veel meer balans tussen werk en privé.

Joke Afdelingshoofd verzorgingshuis

Onlangs heb ik bij Anita de workshop Mindfulness gedaan.
Een echte aanrader voor mensen die net als ik maar door het leven blijven razen en vergeten om af en toe even de aandacht naar het Nu te brengen. Anita bedankt!

Peter

Lieve Anita,

Hartelijk dank voor de verrijkende ondersteunende ervaring.

Ik heb bij jou voor mijzelf een groeizaam klimaat ervaren.

Een hartelijke groet van Ank

Medewerker Wijkteam

Ank

Naast haar eigen rustige en respectvolle manier van omgaan met mensen, heeft Anita mij veel praktische handreikingen gedaan. Ook heb ik veel geleerd van de vragen die Anita stelde. Deze dwongen mij kritisch te kijken naar mijn eigen manier van vragen stellen aan cliënten.

Lisette v.d. Velpen Logopedist

Met mijn medestudenten heb ik supervisie gehad bij Anita. Ik heb veel geleerd van de ervaren en deskundige supervisor, wat tevens werd versterkt door de inbreng van mijn medesupervisanten.

Mischa

Ik ben nu al bijna een half jaar werkeloos en soms zie ik door de bomen het bos  even niet meer. Ineens herinnerde ik mij van het Mindfulness weekend dat Anita ook iets met coachen deed... was ze ook geen loopbaancoach? Toch de telefoon maar gepakt en ja hoor aan het juiste adres. Af en toe heb je het als mens even nodig om te spiegelen; iemand die de tijd en moeite neemt om objectief naar je te luisteren en naar jou en je situatie te kijken. Dan ben je bij Anita aan het juiste adres.
Alle zaken die ik tot dan toe niet had opgepakt, omdat ik telkens weer in een vicieuze cirkel kwam, zijn inmiddels in beweging gezet en dat voelt heerlijk.
Anita, bedankt daarvoor!!

Peter

 

Anita heeft me geleerd meer rust te nemen en mijn eigen plan te volgen. Door goede (en lastige) vragen te stellen heeft ze me geholpen na te denken over het waarom, waardoor ik dingen nu beter terug kan herleiden naar de basis en er daar vrede mee kan vinden.

Michelle, HR Adviseur

De workshop Mindfulness was voor mij:
Mooie locatie, Leuke sfeer, Niets moet Alles mag, Een ander inzicht krijgen, Een cadeau voor jezelf.

Angelique

Met een groep van 10 collega's hebben wij deelgenomen aan de workshop Ontspannen aan het werk. We kregen praktische tips waarmee verstoring en stress kon worden verminderd. Een leuke Eye-opener was het invullen van de  hit en shit lijst. Bij de hit konden we aangeven hoe wij dit wilden vasthouden en bij de shit  hoe we hier zelf verandering in aan konden brengen. Daaruit bleek dat niemand alleen staat en we met elkaar tot verrassende oplossingen kwamen voor de shit. Ook was het goed om te ervaren dat wij met elkaar ook best veel hits konden benoemen.

We leerden korte ontspanningsoefeningen, waarmee stress kan worden verminderd. Deze zijn ook heel goed, onopvallend toe te passen op kantoor of zelfs tijdens een moeilijk gesprek. We hebben een spel gedaan voor het oppoetsen van ons werkplezier en we ontdekten de schat in ons huidige werk.

Het is nu alweer een paar weken geleden, en ik gebruik de oefeningen nog bijna dagelijks en dat hoor ik ook van mijn collega's terug. Door de tips is het makkelijker om te positieve kant te blijven zien en niet ten onder te gaan in de waan van de dag.

Mevrouw F.Wuijts senior beleidsmedewerker Gemeente Dronten

Anita heeft mij geholpen om een vicieuze gedachtecirkel te kunnen doorbreken en zo baanbrekende veranderingen te kunnen doorvoeren in mijn leven. Met positiviteit en creativiteit heeft zij mij geholpen om na elke sessie nieuwe inzichten te krijgen. Vanaf start tot eind is dit gelukt. Terugkijkend op de sessies wil ik graag afsluiten met de volgende toepasselijke (cryptische)spreuk: "Bij de eerste stap is het einde reeds in zicht".

Jeroen Docent HBO

Ik ben heel blij dat Anita mij met oefeningen weer heeft leren voelen. Ik ben niet meer alleen aan het bedenken en analyseren, maar weet steeds beter wat ik echt wil. Haar aanpak is zorgzaam en confronterend en dat spreekt mij aan.

Jo-Anne Docent

Ik heb de aanpak van Anita ervaren als een steun in de rug en heb een stap in de goede richting van mijn loopbaan gezet.

Hilda

Het traject heeft mij veel inzichten gebracht. Jij hebt mij leren zien dat "wat niet van mij is, ook echt niet van mij hoeft te zijn". Ik kan nu dingen laten waar ze horen en echt kiezen voor wat ik zelf wil.

Nora

Anita, je hebt een rustige en prettige uitstraling, waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde bij jou. Jij hebt mij door de oefeningen, ondanks dat ik ze soms lastig vond, een stuk zelfvertrouwen teruggegeven. Dank je wel.

Yvonne

Ik heb de workshop Mindfulness ervaren als: rustgevend, inzicht gevend, ontspannend. Kortom, een aanrader!!

Anneloes

Door Anita kreeg ik heel snel helder bij welke baan ik een goed gevoel krijg. Zij liet mij dat ervaren, hielp mij zelf een keuze te maken en ook verwoorden wat ik zoek. Ze werkt als een spiegel die direct duidelijkheid en inzicht geeft en voorkomt dat ik zelf oeverloos in cirkels blijf ronddraaien.

Ada

Voor mij was de groepssupervisie een heel mooi leerproces, waarbij ik meer inzicht gekregen heb in mijn valkuilen en geleerd heb om mijn kwaliteiten beter te benutten. Het was altijd goed te merken dat Anita zich vooraf goed verdiepte in elke casus en zich goed voorbereidde op de supervisie.

Anne-Marie Abendanon

Tijdens de workshop Mindfulness ben ik erachter gekomen dat ook ik, een stapje terug kan doen. In een veilige en mooie omgeving, met een humorvolle coach die met twee benen op de grond staat (niks geen zweverigheid), kom je al snel tot rust. Een paar maanden later ben ik nog steeds een druk en bezig type, maar af en toe heb ik toch een stemmetje dat mij even op stop zet. Even mijn hoofd op stil en genieten.

Irene

De dagelijkse activiteiten van de project –en implementatie managers zorgen voor veel afwisseling, opperste concentratie, hier en daar wat stress en multi-tasking. Elkaar beschouwend, was het goed om vooral eens naar je innerlijke (on)rust te kijken en hoe kan je daar dan invulling aan geven?
Wij kozen voor begeleiding van mindfulness coach Anita Keesman.

Ook in zo’n workshop gaat de tijd sneller dan gedacht, maar het kan en mag. Anita wist de grote groep in een paar minuten zó stil te krijgen met de oefeningen, dat je je bijna in een andere wereld waande en dat alles op een doordeweekse dag in het drukke Den Haag en dat een uur lang, fantastisch.
De oefeningen ogen simpel, maar om met volledige aandacht op zoek te gaan naar jezelf, dat is wel even wat zeg!
Na afloop waren wij bijzonder rustig en de meest gehoorde reacties:  leuk, bijzonder, apart, nooit aan gedacht, goed om eens gezamenlijk hierbij stil te staan, kortom een zeer geslaagde coaching sessie Mindfulness. We staan er als team nog regelmatig bij stil.
Een echte aanrader voor drukke teams en projectorganisaties!

Wim Dijkstra Project manager KPN

In het kader van mijn opleiding tot counselor/coach kwam ik bij Anita terecht.
Ik werd heel vriendelijk ontvangen en voelde mij meteen welkom. Haar manier van werken sprak mij aan, haar opmerkingen en vragen hielpen mij daadwerkelijk bij het maken van keuzes. Een aanrader voor iedereen. Mocht ik in de toekomst nog vragen hebben waarbij ik een zetje nodig heb dan zal ik Anita zeker weer inschakelen.

Marry

Anita gaf mij het gevoel dat ik er mocht zijn zoals ik was en daarbij veel kwaliteiten in huis heb, zonder dat ik mij daar zelf van bewust was. Zij heeft een relaxte aanpak en heeft snel in de gaten wie zij voor zich heeft. Zij speelt daar goed op in, met doorvragen zonder drammerig te zijn.

Ine

 

Ik kwam bij Anita voor Studiekeuze coaching, omdat ik niet wist of ik nog met de juiste opleiding bezig was. Mijn motivatie voor school was laag en ik zou daardoor misschien blijven zitten.

Met allerlei oefeningen, spelvormen en opdrachten had ik al snel helder dat ik op de juiste opleiding zat.

Daardoor kon ik mij ook weer meer richten op mijn motivatie. Nu, 4 maanden later, ben ik over en heb ik een leuke stageplek gevonden waar ik ook de zomervakantie mag werken.

Wynton Kuiper Student Electrotechniek

Enigszins gestrest kwam ik bij Anita terecht voor loopbaan coaching. Zij wist in korte tijd helderheid te scheppen in mijn chaos, en mij mijn kwaliteiten onder ogen te brengen. Zij heeft mij weer met een bredere frisse blik naar de arbeidsmarkt laten kijken en mij op een creatieve wijze aan het werk gezet.

Anita Groepsleerkracht in het speciaal basisonderwijs

Anita, ik vind je professioneel, en je hebt veel gereedschap om mee te werken. Steeds weer een nieuwe invalshoek, waardoor jij mij begeleidt hebt naar een diepere laag zodat ik inzicht in mezelf heb gekregen. Je bent een geweldige coach! Dank je wel voor je wijze lessen.

Jacqueline

Supervisie van Anita gaf mij inzicht, handvatten en stimuleerde mij in mijn persoonlijke groei binnen het coachen op mijn werk.

Hanneke Baas Teamleider Polikliniek

Ik heb in het traject met  Anita geleerd om op een rustige manier mijn wensen en mijn grenzen aan te geven.

Sylvia

Ingestort door mijn werk zocht ik een loopbaancoach die mij weer op de rit zou krijgen en mij inzicht kon geven in mijn valkuilen. Ook om een nieuwe overspannen situatie te voorkomen in de toekomst. Via een vriendin kwam ik bij Anita terecht. Ik was heel blij met deze tip. Anita is zeer deskundig, helder, warm en weet door de opdrachten een goed beeld te schetsen van jezelf en je situatie. Het is geen saai coachtraject; ik heb het ervaren als heel leuk en leerzaam. Anita heeft veel in huis aan ervaring, kennis en creativiteit. Ik kan haar iedereen aanraden.

Marlies Business Travel Consultant

In het kader van mijn opleidng Counseling en Coaching heb ik samen met mijn studiegroep supervisie gevolgd bij Anita. Zij heeft heel mooi het groepsproces gevolgd. Ik heb mogen leren van de professie van Anita. Ik merkte iedere keer weer dat zij heel veel ervaring en kennis heeft. Ik vind haar erg deskundig.

A.Vyent Maatschappelijk werker