Reacties Supervisie

Supervisie van Anita gaf mij inzicht, handvatten en stimuleerde mij in mijn persoonlijke groei binnen het coachen op mijn werk.

Hanneke Baas Teamleider Polikliniek

In het kader van mijn opleidng Counseling en Coaching heb ik samen met mijn studiegroep supervisie gevolgd bij Anita. Zij heeft heel mooi het groepsproces gevolgd. Ik heb mogen leren van de professie van Anita. Ik merkte iedere keer weer dat zij heel veel ervaring en kennis heeft. Ik vind haar erg deskundig.

A.Vyent Maatschappelijk werker

Voor mij was de groepssupervisie een heel mooi leerproces, waarbij ik meer inzicht gekregen heb in mijn valkuilen en geleerd heb om mijn kwaliteiten beter te benutten. Het was altijd goed te merken dat Anita zich vooraf goed verdiepte in elke casus en zich goed voorbereidde op de supervisie.

Anne-Marie Abendanon

Voor mijn opleiding bij ACC heb ik supervisie gehad bij Anita in een groep met 3 medestudenten. Hier heb ik veel van geleerd en ik kan iedereen Anita  aanbevelen. Als ik doorga voor mijn niveau 2 hoop ik mijn supervisie weer bij Anita te krijgen.

Guus

Met mijn medestudenten heb ik supervisie gehad bij Anita. Ik heb veel geleerd van de ervaren en deskundige supervisor, wat tevens werd versterkt door de inbreng van mijn medesupervisanten.

Mischa

In het kader van mijn opleiding tot counselor/coach kwam ik bij Anita terecht.
Ik werd heel vriendelijk ontvangen en voelde mij meteen welkom. Haar manier van werken sprak mij aan, haar opmerkingen en vragen hielpen mij daadwerkelijk bij het maken van keuzes. Een aanrader voor iedereen. Mocht ik in de toekomst nog vragen hebben waarbij ik een zetje nodig heb dan zal ik Anita zeker weer inschakelen.

Marry

Naast haar eigen rustige en respectvolle manier van omgaan met mensen, heeft Anita mij veel praktische handreikingen gedaan. Ook heb ik veel geleerd van de vragen die Anita stelde. Deze dwongen mij kritisch te kijken naar mijn eigen manier van vragen stellen aan cliënten.

Lisette v.d. Velpen Logopedist