Reacties Workshops en Trainingen – Coachpraktijk Inzicht biedt Uitzicht
Coachpraktijk Inzicht biedt Uitzicht

Reacties Workshops en Trainingen

Onlangs heb ik bij Anita de workshop Mindfulness gedaan.
Een echte aanrader voor mensen die net als ik maar door het leven blijven razen en vergeten om af en toe even de aandacht naar het Nu te brengen. Anita bedankt!

Peter

Met een groep van 10 collega's hebben wij deelgenomen aan de workshop Ontspannen aan het werk. We kregen praktische tips waarmee verstoring en stress kon worden verminderd. Een leuke Eye-opener was het invullen van de  hit en shit lijst. Bij de hit konden we aangeven hoe wij dit wilden vasthouden en bij de shit  hoe we hier zelf verandering in aan konden brengen. Daaruit bleek dat niemand alleen staat en we met elkaar tot verrassende oplossingen kwamen voor de shit. Ook was het goed om te ervaren dat wij met elkaar ook best veel hits konden benoemen.

We leerden korte ontspanningsoefeningen, waarmee stress kan worden verminderd. Deze zijn ook heel goed, onopvallend toe te passen op kantoor of zelfs tijdens een moeilijk gesprek. We hebben een spel gedaan voor het oppoetsen van ons werkplezier en we ontdekten de schat in ons huidige werk.

Het is nu alweer een paar weken geleden, en ik gebruik de oefeningen nog bijna dagelijks en dat hoor ik ook van mijn collega's terug. Door de tips is het makkelijker om te positieve kant te blijven zien en niet ten onder te gaan in de waan van de dag.

Mevrouw F.Wuijts senior beleidsmedewerker Gemeente Dronten

Ik heb de workshop Mindfulness ervaren als: rustgevend, inzicht gevend, ontspannend. Kortom, een aanrader!!

Anneloes

De dagelijkse activiteiten van de project –en implementatie managers zorgen voor veel afwisseling, opperste concentratie, hier en daar wat stress en multi-tasking. Elkaar beschouwend, was het goed om vooral eens naar je innerlijke (on)rust te kijken en hoe kan je daar dan invulling aan geven?
Wij kozen voor begeleiding van mindfulness coach Anita Keesman.

Ook in zo’n workshop gaat de tijd sneller dan gedacht, maar het kan en mag. Anita wist de grote groep in een paar minuten zó stil te krijgen met de oefeningen, dat je je bijna in een andere wereld waande en dat alles op een doordeweekse dag in het drukke Den Haag en dat een uur lang, fantastisch.
De oefeningen ogen simpel, maar om met volledige aandacht op zoek te gaan naar jezelf, dat is wel even wat zeg!
Na afloop waren wij bijzonder rustig en de meest gehoorde reacties:  leuk, bijzonder, apart, nooit aan gedacht, goed om eens gezamenlijk hierbij stil te staan, kortom een zeer geslaagde coaching sessie Mindfulness. We staan er als team nog regelmatig bij stil.
Een echte aanrader voor drukke teams en projectorganisaties!

Wim Dijkstra Project manager KPN

Tijdens de workshop Mindfulness ben ik erachter gekomen dat ook ik, een stapje terug kan doen. In een veilige en mooie omgeving, met een humorvolle coach die met twee benen op de grond staat (niks geen zweverigheid), kom je al snel tot rust. Een paar maanden later ben ik nog steeds een druk en bezig type, maar af en toe heb ik toch een stemmetje dat mij even op stop zet. Even mijn hoofd op stil en genieten.

Irene

De workshop Mindfulness was voor mij:
Mooie locatie, Leuke sfeer, Niets moet Alles mag, Een ander inzicht krijgen, Een cadeau voor jezelf.

Angelique